Bedrijven - Storylogie
259
page-template-default,page,page-id-259,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Bedrijven

Bedrijven en organisaties zijn continu en volop in beweging en verandering, dat zal geen verrassing meer zijn. Hoe betrek je leiderschap en medewerkers actief bij deze verandering? Hoe houd je ze aangehaakt en betrokken? Communicatie is key! Vanaf de start, doorheen de transformatie en vooral ook aan het einde. We helpen organisaties op verschillende manieren;

  • Samen het verhaal achter een nieuwe koers ophalen en uitschrijven (het veranderverhaal). Dit is immers waar mensen in de eerste plaats op aanhaken i.p.v. enkel op een strategie.
  • Het ontwikkelen en mogelijk, op interimbasis, mede uitvoeren van een verandercommunicatiestrategie. Een strategie om leiderschap sterk in het zadel te hijsen m.b.t. een veranderverhaal, een goede stakeholderanalyse om doelgroepen en boodschappen te bepalen, een activatieplan om mensen uit de hele organisatie te betrekken en te informeren (dialoog, campagne-ontwikkeling, opzet van platformen, resultaten ophalen, successen vieren). Kortom, betekenis en richting geven aan de verandering.
  • Storylogie voor bedrijven. Ons Storylogie programma op maat van jouw bedrijf. In 1 dag om de basis van het verhaal te ‘vangen’ of in 3 dagen voor de volledige Story-journey.

Annemarieke woont in Schoten (vlakbij Antwerpen) en Sem in Aerdenhout (vlakbij Haarlem). Hiermee kunnen we zowel de Nederlandse als de Vlaamse markt bedienen.