Bedrijven - Storylogie
259
page-template-default,page,page-id-259,bridge-core-3.1.2,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Bedrijven

Organisaties zijn continu en volop in beweging en verandering, dat zal geen verrassing meer zijn. Hoe betrek je leiderschap en medewerkers actief bij deze verandering? Hoe houd je ze aangehaakt en betrokken? Contact en betekenis is key! Vanaf de start, doorheen de transformatie en vooral ook aan het einde. Storytelling is daarbij een krachtig middel om in gesprek te gaan en te blijven. Weten wat er speelt en wat dat voor mensen betekent is de sleutel. We helpen organisaties op verschillende manieren;

  • Samen met de organisatie het verhaal achter een nieuwe koers ophalen¬†(het veranderverhaal). Dit is immers waar mensen van nature op aanhaken i.p.v. enkel op een strategie.
  • Het ontwikkelen en mogelijk, op interimbasis, mede uitvoeren van een verandercommunicatiestrategie. Een strategie om leiderschap sterk in het zadel te hijsen m.b.t. een persoonlijk veranderverhaal en een activatieplan om mensen uit de hele organisatie te betrekken en aangehaakt te houden (verhalen vangen, vormgeven, duiden en omzetten naar acties en gedrag). Kortom, betekenis en richting geven aan de verandering.
  • Storylogie voor bedrijven. Ons Storylogie programma op maat van jouw bedrijf. In 1 dag om de basis van het verhaal te ‘vangen’ of in 3 dagen voor de volledige Story-journey.

Annemarieke woont in Schoten (vlakbij Antwerpen) en Sem in Aerdenhout (vlakbij Haarlem). Hiermee kunnen we zowel de Nederlandse als de Vlaamse markt bedienen.