Veranderverhaal - Storylogie
293
page-template-default,page,page-id-293,bridge-core-3.1.2,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Veranderverhaal

Ook binnen organisaties en bedrijven start elk nieuw avontuur, een verandering, groot of klein, met een goed en doordacht verhaal. Waarom deze route? Waar leidt het naar toe? Wat hebben we dan bereikt? Wie zijn we dan?


Leiders kunnen met dit verhaal vaak makkelijker uit de voeten dan enkel met een uitgewerkte strategie en medewerkers haken sneller aan op het verhaal en pas later op het hoe van de strategie.

We helpen jullie dit verhaal te vinden, op te halen en te delen. Dat kan op verschillende manieren, maar het levert in ieder geval een sterk, gedragen en echt verhaal op, waarop je verder kunt bouwen met een communicatiestrategie. We doen dit o.a. door ons goed voor te bereiden en door jullie te ontmoeten en te luisteren naar jullie visie, verlangens, doelstellingen. Ook is het belangrijk dat we kennismaken met jullie cultuur, naar hoe jullie ‘doen’ en hoe jullie ‘zijn’. Om de impact van het veranderverhaal te (voor)zien, horen, voelen en te ervaren. Zo creëren we samen de nieuwe werkelijkheid die jullie vervolgens kunnen uitdragen door jullie verhaal.

Meer weten? Stuur een mail naar info@storylogie.com of bel:
Sem Stemerding +31 611 78 97 52
Annemarieke van den Boogaard +32 499 10 50 60