Storywatte? - Storylogie
15471
page-template-default,page,page-id-15471,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Storywatte?

‘Storylogie’ is de kunst en vooral de kracht van het verhaal. Van jouw verhaal, de weg daarnaartoe en de weg naar buiten. Wat is het dat jou drijft en welke verlangens heb jij? Wanneer je in staat bent jouw verlangens en drijfveren te verbinden aan het verhaal dat je wilt vertellen, ontstaat een ijzersterk verhaal; een verhaal dat verteld moet worden. Dit kan een verhaal zijn van jou als (startende) ondernemer, als professional klaar voor een nieuwe uitdaging of ook als leidinggevende van een organisatie of afdeling die op het punt staat te transformeren. Een goed, authentiek verhaal is de basis van elke stap, reis, transformatie. Maar daarna stopt het verhaal natuurlijk niet. Het blijft zich ontwikkelen en aanpassen aan de doelgroep. We helpen ondernemers, professionals en organisaties in het vinden en vertellen van dit verhaal, zowel intern als extern. We zetten de kracht van verhalen op verschillende manieren in. Annemarieke woont in Schoten (vlakbij Antwerpen) en Sem in Aerdenhout (vlakbij Haarlem). Hiermee kunnen we zowel de Nederlandse als de Vlaamse markt bedienen.

Organisaties & bedrijven
Kijk als organisatie eens bij Verandercommunicatie om te zien hoe we verandertrajecten of transformaties binnen jullie organisatie communicatief kunnen begeleiden. We vinden niet alleen het verhaal achter jullie verandering of strategie, maar maken ook samen een strategisch communicatieplan om leiderschap en medewerkers te betrekken en te committeren tijdens de transformatie, met als resultaat een versnelling in het proces. We kunnen dit doen vanuit een rol als consultant, door middel van workshops en coaching, of we draaien tijdens de verandering mee in een interimrol. It’s up to you!

Particuliere professionals
We bieden een mooi Storylogie programma voor jou als zelfstandig ondernemer of professional. In een periode van 4 maanden helpen we je om jouw verhaal te vinden, dit te verbinden aan jouw verlangens en het resultaat naar buiten te brengen op een manier die bij jou past. Het programma is op basis van open inschrijving in een groep van maximaal 8 deelnemers.

We bieden ook Individuele coaching, mocht je dat prettiger vinden. Hoe lang en hoe vaak beslissen we samen.