Storywatte? - Storylogie
15471
page-template-default,page,page-id-15471,bridge-core-3.1.2,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Storywatte?

‘Storylogie’ is de kunst en vooral de kracht van het verhaal. De weg daarnaartoe en de weg naar buiten. Wat is het dat jou of jullie drijft en welke verlangens zijn er? Wanneer je in staat bent jouw verlangens en drijfveren te verbinden aan het verhaal dat je wilt vertellen, ontstaat een ijzersterk verhaal; een verhaal dat zichzelf vertelt. Dit kan een verhaal van jou als leidinggevende van een organisatie of afdeling die op het punt staat te transformeren of van jou als (startende) ondernemer. Een goed, authentiek verhaal is de basis van elke stap, reis, transformatie. Wij geloven zelfs dat verhalen een middel zijn om tot een gedeeld verhaal te komen. We helpen  organisaties en ondernemers in het vinden en ‘bevrijden’ van hun verhaal. We zetten de kracht van verhalen op verschillende manieren in. Annemarieke woont in Schoten (vlakbij Antwerpen) en Sem in Aerdenhout (vlakbij Haarlem). Hiermee kunnen we zowel de Nederlandse als de Vlaamse markt bedienen.

Organisaties
Kijk als organisatie eens bij Verandercommunicatie om te zien hoe we verandertrajecten of transformaties binnen jullie organisatie kunnen begeleiden met behulp van verhalen (storytelling). We vinden niet alleen het verhaal achter jullie verandering of strategie, maar verbinden deze aan persoonlijke verhalen van het leiderschap en medewerkers, met als resultaat een versnelling in het proces. We creëren dus niet enkel een verhaal, maar vele verhalenvertellers. We kunnen dit doen vanuit een rol als consultant, door middel van workshops en coaching, of we draaien tijdens de verandering mee in een interimrol. It’s up to you!

(Zelfstandig) ondernemers
We bieden een mooi Storylogie programma voor jou als zelfstandig ondernemer of professional. In een periode van 4 maanden helpen we je om jouw verhaal te vinden, dit te verbinden aan jouw verlangens en het resultaat naar buiten te brengen op een manier die bij jou past. Het programma is op basis van open inschrijving in een groep van maximaal 8 deelnemers.

We bieden ook Individuele coaching, mocht je dat prettiger vinden. Hoe lang en hoe vaak beslissen we samen.