Teamheldenspel - Storylogie
16091
page-template-default,page,page-id-16091,bridge-core-3.1.2,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Versterk jouw team met behulp van archetypen en storytelling

Met het Teamheldenspel kun je in teams zelf aan de slag met de kracht van archetypen en storytelling. Voor € 34,50 (inc. btw en excl. verzendkosten)  krijg je twee sets van twaalf archetypekaarten. Het spel bestaat daarnaast uit vijf instructiekaarten en een uitgebreide spelgids met achtergrondinformatie over archetypen en storytelling.

Bestel het teamheldenspel à €34,50 via een bericht naar info@storylogie.com

Over het Teamheldenspel

Het geheime wapen van dit spel

De geboren leider die het voortouw neemt. De idealist die altijd optimistisch blijft. De nar die overal een grap van maakt … Grote kans dat je jezelf en je collega’s hierin herkent. Dagelijks komen we deze archetypen tegen in onze teams. Vinden we elkaar maar lastig of zien we ‘het goud’? Kennis van elkaars drijfveren, kracht, schaduwkanten en geheime wapen vergemakkelijkt samenwerking en maakt teams sterker.

Welk held ben jij?

Met behulp van de 12 archetypekaarten ga je opzoek naar wat jou drijft, waar jouw kracht zit, maar ook jouw schaduwkant. Uiteraard ben je nooit één type. Je leert jezelf nog beter kennen als samenwerkingspartner. Met behulp van de ‘schrijfkaart’ ga je opzoek naar concrete persoonlijke verhalen, die zo mooi en concreet laten zien hoe ‘jouw type’ er dan in de praktijk uitziet. We nemen je mee in de methodiek van storytelling.

Bewustwording en inzicht

Vanuit zelfonderzoek en verkenning maak je de brug naar persoonlijke ontwikkeling. Waar wil je meer van, of misschien wat minder. Hoe ga je dat aanpakken en hoe ziet dat eruit?

De kracht/ontwikkelkant van het team

Welke archetypen zitten er in jouw team. Waar versterken jullie elkaar en waar liggen uitdagingen in kansen. Met behulp van dialoog en ontwikkelopdrachten creëer je inzicht en maak je ontuikkelpunten zichtbaar en bespreekbaar. Dit in een speelse en inspirerende setting.

Wat zit er in het spel?

✓  Twee sets van 12 archetypekaarten

Op de voorkant vind je een beschrijving van individuele eigenschappen van ieder archetype. Op de achterkant vind je een beschrijving van het archetype in teams. Er zijn verschillende aspecten waar je in teams met elkaar op kunt inzoomen.

✓  Een uitgebreide spelgids

In de speldgids bij het Teamheldenspel vind je bruikbare achtergrondinformatie over archetypen én over storytelling. Je vindt er uitleg over de narratieve elementen die een verhaal een verhaal maken en leest waarom verhalen zo krachtig zijn voor teamontwikkeling.

✓ Instructiekaarten en opdrachten

> Een ‘Instructiekaart Zelfinzicht’ met instructies voor verkenning van jezelf als samenwerkingspartner.
> Een ‘Instructiekaart Teaminzicht’ met instructies voor verkenning van de samenwerkingskracht van een team.
> Een Schrijfkaart voor jezelf én voor je team waarmee je verhalen op het spoor komt die inzicht geven in je archetype.
> Een ‘Balanskaart Zelfinzicht’ en een ‘Balanskaart Teaminzicht’
> Een ‘Team-ontwikkelkaart;’ welke ontwikkeldoelen ziet het team voor zichzelf?

Wil je meer sets van 12 kaarten bestellen, dan kan dat à €19,95 per set (incl. BTW en excl. verzendkosten.

Boek een team (helden) sessie voor jouw team

Wil je met jouw team aan de slag, maar faciliteer je liever niet zelf? Dan doen we dat graag voor je. Samen gaan we opzoek naar jullie behoefte en ontwikkelvraag en maken we er een impactvolle sessie van! Het spel kan gespeeld worden met team van 5-20 mensen.

Voor wie is deze sessie bedoeld?

 

 1. Verdiepend kennismaken in bestaande teams

Deze teamworkshop is geschikt voor jou en je team als je een serieuze maar luchtige vorm zoekt om (verdiepend) kennis te maken met de mensen in je team, of dat nu je vaste team is, een projectteam of een managementteam.

2. Kennismaken met nieuwe teams

Heb je veel nieuwe mensen in je team? Met deze workshop leer je elkaar snel kennen en zorg je toch voor échte diepgang en verbinding. Als je een compleet nieuw team hebt is deze workshop perfect om elkaars talenten en krachten snel te leren kennen zodat teams goed kunnen samenwerken.

3. Teams in verandering

Door te werken met archetypen en hun verhalen krijg je op een leuke manier scherp welke rollen daarbij horen. Dat maakt deze teamworkshop ook heel prettig, nuttig en veilig om in te zetten als je team in een verandering zit en het gesprek wil starten over nieuwe uitdagingen.

Interesse in een team(helden)sessie? Stuur een bericht naar info@storylogie.com

INTERESSE IN EEN TEAM(HELDEN) TRAIN DE TRAINER SESSIE?