Storytelling voor ondernemers - Storylogie
16252
post-template-default,single,single-post,postid-16252,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Storytelling voor ondernemers

19 januari mocht ik de nieuwjaarsbijeenkomst van de Sociëteit Vereeniging Haarlem ‘aftrappen’ met een inspiratiesessie voor ondernemers.
Welk verhaal heb jij als ondernemer, of sterker nog welke verhalen? Hoe ‘vang’ je deze verhalen en hoe zet je ze in om de juiste klanten aan je te binden?

Als ondernemer ben je de “held’ in jouw eigen ondernemersverhaal. Te vaak nog praten we voluit over WAT we doen en wat de klant daar aan heeft. Te weinig delen we over WAAROM we doen wat we doen en vervolgens HOE we dat doen op onze eigen unieke manier.

Tijdens de presentatie nam ik de ruim 70 deelnemers mee in de wereld en de kracht van verhalen. Waarom werken ze? Hoe werken ze? En, wat maakt een verhaal dan echt een verhaal. Vervolgens nodigde ik iedereen uit op zoek te gaan naar verhalen met behulp van een handig canvas; ‘StoryBoard’.
Daarna zijn er verschillende, hele persoonlijke, verhalen gedeeld en dat was prachtig om te horen en te beleven.

Wat een geweldige opkomst en prachtige verhalen!