Storylogie voor bedrijven - Storylogie
710
page-template-default,page,page-id-710,bridge-core-3.1.2,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Storylogie voor bedrijven

Een goed verhaal maakt een groot verschil in de slagkracht van bedrijven en organisaties. Sales teams raken hun doelgroep met veel meer effect door een authentiek verhaal waar zij achter staan. Leidinggevenden en executive teams hebben baat bij een pakkend en duidelijk verhaal om hun koers uit te zetten. En ook projectleiders, change agents en ambassadeurs hebben meer geloofwaardigheid en impact als ze actief betrokken worden bij het ‘vangen’ en vertellen van het verhaal over de verandering die ze mee bewerkstelligen. Neem contact met ons op voor een teamworkshop, inspiratiesessie over storytelling. We kunnen op maat iets moois en passends ontwikkelen. Hieronder twee voorbeelden.

***

Driedaags programma

Het driedaags Storylogie programma voor bedrijven is een beproefd, diepgaand en doeltreffend programma om een krachtig verhaal te vinden, te ‘ownen’ en te verwereldlijken.

Dag 1Verbind je met jezelf
Wie ben je? Wat drijft jou als persoon en als medewerker of leidinggevende binnen je team, afdeling, organisatie of bedrijf?

***

Dag 2 – Vang je verhaal
Wat wil je vertellen en waarom? Hoe maak je jouw professionele story persoonlijk en authentiek?


***

Dag 3 – Vertel je verhaal
Hoe breng je jouw verhaal goed over, hoe raak je medewerkers, collega’s, klanten en andere stakeholders middels jouw verhaal?

***

Eendaags programma

Het eendaags Storylogie programma is gefocust op het vangen van verhalen op basis van Storylogica, de kernstappen van het Storylogie pad. Je krijgt alle ingrediënten voor jouw (team)verhaal en een aanstekelijke boost om ermee aan de slag te gaan.

Hier start jullie verhaal

Investering

Driedaags programma
De investering voor het driedaags Storylogie programma voor bedrijven bedraagt €9.000 exclusief BTW en reiskosten onder begeleiding van 2 Storylogen en met een maximum van 8 deelnemers. De optionele deelname aan een terugkomdag is niet in de prijs inbegrepen.

Eendaags programma
Maximaal 8 deelnemers, begeleid door 1 Storyloog: €2.000.
Maximaal 12 deelnemers, begeleid door 2 Storylogen: €3.000.
Prijzen exclusief BTW en reiskosten.

Contact
Om het Storylogie programma op te starten binnen jouw bedrijf of organisatie, bel Sem Stemerding +31 611 78 97 52 of Annemarieke van den Boogaard +32 499 10 50 60.