Programma Storylogie * - Storylogie
15760
page-template-default,page,page-id-15760,bridge-core-3.1.2,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Het vinden, verbinden en verwereldlijken van jouw verhaal

Nieuwe programma's in oktober en januari!

Stel…

  • je hebt een visie, een idee, een (business)plan of een strategie
  • je wilt jezelf krachtig in de markt zetten voor een professionele start of wending
  • of je vaart een nieuwe koers en je wilt je team of klanten mee aan boord

Dan sta je aan de vooravond van nieuwe avonturen en kansen. Maar hoe vind je het verhaal dat je wilt vertellen en hoe breng je dit authentiek en professioneel over? Hoe neem je anderen mee in jouw verlangens en toegevoegde waarde? Hoe breng je hen in vervoering?
Alles begint met een pakkend verhaal, jouw verhaal…

Storywatte?

‘Storylogie’ is de kunst van het verhaal. Van jouw verhaal, de weg daarnaartoe en de weg naar buiten. In een programma van 3 dagen gespreid over 2 maanden -plus een optionele terugkomdag- gaan we met jou en andere verhalenvertellers op zoek naar jouw eigen verhaal. We beginnen bij jouzelf. Wat is het dat jou drijft en welke verlangens heb jij? We verbinden deze uitkomsten aan het verhaal dat je wilt vertellen. Zo bepalen we de belangrijkste verhaalingrediënten en laten deze groeien en openbloeien tot jouw unieke verhaal. En dan sturen we het de wereld in. Verhalen zijn er immers om verteld te worden. We verbinden jouw verhaal met de wereld die jij kiest. Klanten, medewerkers, partners, werkgevers, vrienden, … you name it. Ze zullen ervan smullen … en jij ook.

Een trilogie

Dag 1 – Verbinding met jezelf
Wie ben je? Wat drijft jou?
Welke verlangens heb je?

Dag 2 – Verbinding met jouw verhaal
Wat wil je vertellen en waarom? Het koppelen van verlangens en drijfveren aan jouw verhaal.
Maak je verhaal persoonlijk en  authentiek.

Dag 3 – Verbinding met de wereld
Hoe breng je jouw verhaal goed over, wat spreekt aan, hoe raak je mensen met jouw verlangens, middels jouw verhaal? The art of storytelling.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Hands-on oefeningen om in contact te komen met jouw gevoelswereld en verlangens  – šAchtergrond en theoretisch kader rond ‘Storytelling’ – Verhalenvertellers die inspireren – We gaan op pad, letterlijk en figuurlijk – Veel interactie met andere deelnemers – We dagen je uit op je comfortzone – Heel veel oefenen, alleen en samen: doen, doen, doen .

ONLINE programma;

We garanderen ook bij het online programma een goede balans qua online ontmoetingen en offline oefeningen. We houden een kleine en intieme groep aan, zodat je echt contact met elkaar hebt en geïnspireerd kunt worden.

Data en praktische informatie

Programma 2020 – ONLINE
Dag 1: 5 oktober
Dag 2: 26 oktober
Dag 3: 30 november

Programma 2021
Dag 1: 25 januari
Dag 2: 8 februari
Dag 3: 15 maart

Waar
Het programma in oktober zal online plaatsvinden.

We streven ernaar om per januari 2021 weer offline te kunnen starten op Domein Withof, Deurnevoetweg 8 in 2900 Schoten (vlakbij Antwerpen).

Jouw investering
Het online programma: €750,- voor drie programmadagen, inclusief materiaal. Exclusief BTW en terugkomdag
Het offline programma: €1.500,- voor drie programmadagen, inclusief materiaal, locatie en alle catering. Exclusief BTW en terugkomdag.

Inschrijven
Neem contact met ons op via info@storylogie.com of bel ons voor meer informatie:
Sem +31 (0) 611789752
Annemarieke +32 (0) 499105060