Ons verhaal - Storylogie
9
page-template-default,page,page-id-9,bridge-core-3.1.2,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Ons verhaal

In 2012 hebben we (Annemarieke van den Boogaard en Sem Stemerding) elkaar ontmoet. We ’trokken’ samen een groot change & communicatie programma bij Sanoma Media Belgium. De klik was er vanaf dag één. Verschillende gezamenlijke projecten volgden, o.a. bij Politie Antwerpen. In de zomer van 2018 onderzochten we de mogelijkheid tot meer, tot een structurele en gezamenlijke droom, of een verhaal. Op de sintelbaan van Schoten viel bij mij het ‘kwartje’ en niet viel later ‘de frank’ bij Annemarieke. Het was ons eerste ‘WOW’ moment en potverdikkeme wat voelde dat goed en rond. Storylogie is de strik om onze gezamenlijke kracht, expertise en vooral onze lol. De foto hieronder hebben we genomen op de bewuste zomerdag in september :-).

Sem: Verhalen, ik ben er dol op, ik leef ervan. Ik richt me daarbij op storytelling, maar ook op het ondersteunen van verandering in organisaties middels een gedegen verandercommunicatiestrategie. Mijn jarenlange ervaring in communicatie, sales en HR zet ik als magische mix in om je te ondersteunen in het halen van de gewenste resultaten.

Annemarieke: Authenticiteit, dat is mijn ding. Ik zorg dat je het bijzondere in jezelf ontdekt en daar werk van maakt. Dat je koestert wat bijzonder is en dit uitdraagt. Mijn brede ervaring als trainer, coach en consultant in communicatie, samenwerking, (zelf)leiderschap en verandermanagement bieden daartoe een stevig fundament.

Klik op onze naam voor een uitgebreidere kennismaking.