Het Teamheldenspel komt eraan! - Storylogie
16084
post-template-default,single,single-post,postid-16084,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Het Teamheldenspel komt eraan!

Het is aftellen geblazen…

Er staan al heel lang een drietal zaken op mijn wensenlijst;  Mezelf specialiseren in business Storytelling, een kinderboek schrijven, een spel ontwikkelen. 

Sinds afgelopen jaar mag ik mezelf gecertificeerd StoryPractioner noemen, dus ‘vink!’  Aan het boek ben ik al meerdere keren begonnen, maar telkens voel ik dat het niet het moment is. 
Is ok, dat komt vanzelf. 

En dan dat spel…

Afgelopen jaar besloten Femke NalesAnnet Scheringa en ik onze krachten en verlangens te bundelen en kwamen we op het idee om een spel te ontwikkelen dat zelfontwikkeling en teamontwikkeling stimuleert. Omdat Storytelling ons bindt, wilden we dit als belangrijk fundament gebruiken en zo kwamen we op het idee om een archetypenspel te ontwikkelen, gebaseerd op het werk van Carl Gustav Jung, want archetypen en hun bijbehorende verhalen komen al eeuwen voor in symbolen, mythen en verhalen. Femke had al een voorzet gedaan en samen konden haar werk een boost geven.

De rebel die niet tegen onrecht kan. 

De geboren leider die het voortouw neemt. De idealist die altijd optimistisch blijft. De nar die overal een grap van maakt … Grote kans dat je jezelf en je collega’s hierin herkent. Dagelijks komen we deze archetypen tegen in onze teams. Vinden we elkaar maar lastig of zien we ‘het goud’? Kennis van elkaars drijfveren, kracht, schaduwkanten en geheime wapen vergemakkelijkt samenwerking en maakt teams sterker. 

Komende week gaat ons ‘Teamheldenspel’ in productie en eind deze maand is ie klaar, hoe gaaf is dat? 

Dit teamheldenspel geeft je via storytelling glashelder inzicht in jouw dominante archetype(n) en die van je collega’s. Het helpt je je de samenwerking op een inspirerende manier te bespreken én te versterken. Daarbij zijn de kaarten en de verdiepende gids prachtig geïllustreerd door Flos Vingerhoets en vormgegeven door Nicolet Pennekamp. We zijn er super trots op!

Wil je meer weten of wil je met jouw team op zoek naar jullie goud? We komen graag met je spelen!

Of meld je aan voor het Storytelling-en Storylistening Congres 31 maart 2023in Gent, waar Femke je de primeur geeft en het Teamheldenspel met je speelt in een speciaal werkatelier!
#storytelling#teamcoaching#teamontwikkeling#archetypes