Hallo! It's me, your Chief Storytelling Officer - Storylogie
16069
post-template-default,single,single-post,postid-16069,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Hallo! It’s me, your Chief Storytelling Officer

“Als het goed is hebben jullie allemaal een item meegenomen waarbij je kunt vertellen wie je bent” zegt Annet. Ik voel dat het zweet me uitbreekt. Thuis is er van alles door mijn handen gegaan. Een boek, een foto, een muziekdoosje met een draaiende ballerina en een spiegeltje. En nu zit ik hier tijdens de eerste opleidingsdag met op mijn schoot een moodboard met daarop visueel mijn reis van vier jaar geleden. Een hele persoonlijke en bijzondere reis. Ik heb lang getwijfeld om dit moodboard mee te nemen, omdat het zo naakt voelt, zo persoonlijk is. Maar ik ben ook van plan alles uit deze opleiding te halen en daarvoor moet ik mezelf laten zien. Als ik na een tijdje de beurt neem en begin te vertellen, gebeurt waar ik bang voor was, de tranen prikken achter mijn ogen. Ik begin te huilen. Bijzonder genoeg raak ik niet in de war, in de knoop. De groep voelt veilig en ik voel opluchting. Het is ok, dit ben ik. Ik ben op reis en dit is mijn eerste halte. Ik haal adem en begin met vertellen. 

Ruim 10 maanden geleden startte ik met de opleiding; StoryPractioner©bij Annet Scheringa; de opleiding als het gaat om de kracht van verhalen inzetten bij organisatie-, team- en leiderschapsontwikkeling. Het verhaal als ijzersterk instrument. Afgelopen week mocht ik samen met nog 5 andere storytellers mijn diploma in ontvangst nemen. Een schot in de roos; deze opleiding, deze mensen en vooral Annet als mentor. Ik mag mezelf nu Chief Storytelling Officer noemen. Ik mag dagelijks de kracht van het verhaal inzetten bij de mooie opdrachten die ik doe; voor mij het ultieme elixer om in Story jargon af te sluiten!
#businessstorytelling#storylogie.com #verhalenkracht#organisatieontwikkeling#narratiefleiderschap