Eten als powerful communicatiemiddel - Storylogie
398
post-template-default,single,single-post,postid-398,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Eten als powerful communicatiemiddel

Verhalen kunnen op zoveel verschillende manieren verteld worden. Lees hieronder de blog van Firestarter en feel-good-chef Claudia Lucardi. Communiceren met eten.

Eten is ’t lekkerste & meest powerful communicatiemiddel EVER!
And we L O V E it!

Vuur & Vlam creëert bijzondere eetbelevenissen en serveert creatieve brandstof. Ten diepste willen we (naast onze klanten en gasten verwonderen, inspireren en verwennen) van betekenis zijn door ze te laten proeven en voelen dat er véél meer mogelijk is in ’t leven dan je hoofd kan bedenken. Door simpele ingrediënten met open zintuigen, open hart en open mind om te toveren in mindblowing creaties… allemaal om écht contact te creëren, te bewegen en vuurtjes van verandering aan te wakkeren.

Eten als lekkerste powerful communicatiemiddel EVER dus !
Want ’t belandt bij mensen IN hun lijf, IN hun buik! Precies ’t punt waar andere communicatiemiddelen en social media vaak niet eens in de buurt komen. Maar wel precies de plek waar álles verborgen ligt waar nu juist zo’n honger naar is in de wereld:
vertrouwen, verbinding, liefde, creativiteit en kracht.

We krijgen de afgelopen weken zóveel reacties en aanvragen waar we precies dáárvoor gevraagd worden: Eten als ultieme middel om mensen te raken en bewegen. Als integraal onderdeel van ’n training , change-traject, event of merk-strategie. Als ultieme oplaad- óf insipratie- of contactmoment. Zo bijzonder, ’n unieke expertise that fits like a glove!

En natuurlijk creëren we hiernaast ook gewoon nog speciale intieme eetbelevenissen voor gasten die iets te vieren hebben en dat met heul veul aandacht, liefde en originaliteit willen doen. Zoals hieronder. Wat ’n feest! Klein en toch groots. Just like we love it.