Aan de slag met het Teamheldenspel? Yes, dat kan vanaf nu! - Storylogie
16128
post-template-default,single,single-post,postid-16128,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Aan de slag met het Teamheldenspel? Yes, dat kan vanaf nu!

Ken je dat gevoel van vroeger? Dat je lang voor iets gespaard had en dat dan eindelijk de dag aanbrak dat je naar de speelgoedwinkel mocht kom het te halen?
Dus dat gevoel!

Vanochtend heb ik ons Teamheldenspel opgehaald in Zeist. Dat moment dat je het ziet, vasthoudt en ruikt (ruikt? ja ik ruik graag aan nieuwe dingen). Zo zalig!
En dan niet één spel, maar meteen 230 spelen ingeladen. En jij kunt er nu ook mee aan de slag!

Hoe?

1. Bestel het spel voor €34,50 incl. BTW en excl. verzendkosten en ga er zelf mee aan de slag als leidinggevende, trainer of coach. Of gewoon omdat je het leuk vindt. 

2. Je wilt met dit spel met jouw team aan de slag, maar wilt dat liever niet zelf faciliteren. We komen dat dan graag voor en met jou doen. We bespreken de behoefte en of ontwikkelvraag en maken er een mooie sessie van.

3. Je wilt graag zelf met het spel aan de slag met jouw klanten, alleen kun je wel wat hulp en verdieping gebruiken rond archetypen en storytelling. Meld je dan aan voor onze ‘Train de Trainer sessie’ en we zetten jou ‘speels’ in het zadel.

Kijk bij Teamheldenspel op deze website voor meer info of stuur een bericht naar info@storylogie.com om gewoon meteen te bestellen.