It's Storytime! Nieuw online, maar intiem programma in oktober - Storylogie
15909
post-template-default,single,single-post,postid-15909,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

It’s Storytime! Nieuw online, maar intiem programma in oktober

Het mag en kan weer een beetje: uit je bubbel komen, vrienden ontmoeten, soms buitenshuis werken, reizen… We staan ook weer op de drempel van onze business, te popelen om uit te vliegen, maar de wereld om ons heen is veranderd. Hoe zit het met jouw verhaal? Past dit nog? Of heb je er nog geen? Juist bij deze fase hoort een sterk en relevant verhaal, jouwverhaal! Puur en professioneel, authentiek en pakkend. Neem samen met andere ondernemers deel aan onze online versie van het programma Storylogie. In 3 dagen maak je jouw verhaal en breng je het naar buiten, met de hulp en het plezier van gelijkgestemden. 5 oktober vliegen we er samen in. We bieden een goede balans tussen online ontmoetingen en offline oefeningen. Je gaat aan de slag in een kleine, intieme groep van ondernemers, zodat je ook online echt een band kunt opbouwen en geïnspireerd raakt.

Wat de ondernemers ervan vonden de je voorgingen?

“Ik ben in staat om met minder woorden meer te zeggen én om dichtbij mijn kern te blijven”

“Naast dat je in slechts drie dagen een totaalverhaal creëert, krijg je een boost aan zelfvertrouwen en dat is misschien wel de helft van de kracht”

“Wat mij echt geraakt heeft is de kracht van vertraging, waar ik in het begin niet in geloofde. Een verhaal moet echt groeien en dat lukt in het mooi omlijste programma van Sem en Annemarieke”

Storylogie, de kunst en kracht van het verhaal!

Check ons programma https://storylogie.com/programma/